NASSFELD - IZGALMAS RENDEZVÉNYEK EGÉSZ TÉLEN ÁT!

2013.11.06 15:35

 
 
 
 
 

Nassfeld Ausztria egyik legnagyobb síterepe, mely a síelés és snowboardozás mellett számtalan egyéb sportolási, szórakozási és feltöltődési lehetőséget kínál az ide utazóknak. Nassfeld az idei szezonban is számtalan érdekes program helyszíne lesz. 

Januárban, amikor a szezon már javában dübörög, szinte minden hétvégére jut valami izgalmas, különleges esemény. A hónap első hétvégéjén Nassfelden rendezik meg ajégmászás osztrák bajnokságát (2014.01.04-05). A jégmászás egy igazi kuriózumnak számító téli sport, amely egyre több rajongót szerez hazánkból is. Ha mi magunk is űzzük ezt az érdekes sportot, és szeretnénk részt venni egy izgalmas versenyen, akkor akár még be is nevezhetünk!

A január 17-18-ai hétvégén is a versengésé lesz a főszerep, ekkor rendezik meg immáron ötödik alkalommal a Nassfeld Trófeát. A Nassfeld Trófea a leghosszabb távú síverseny egész Európában. A résztvevők amatőr síelők illetve már visszavonult profi sportolók, akik lelkesen teljesítik a 25,6 kilométeres hosszúságú, összesen 6400 méteres szintkülönbséggel járó távot. A kétnapos rendezvény péntek este indul egy nyitópartival, amelyre szeretettel várják a versenyzőket és a szurkolókat is. Másnap, január 18-án reggel fél kilenckor indul a leghosszabb síverseny a Gartnerkofel felvonó tetejéről. A futamok 11 óra körül érnek véget. Az eredményhirdetésre közvetlenül a bemutató után, délután 1 órakor kerül sor, a rendezvényt élőzenés koncert zárja.



Február 05-én és 12-én egy igazán kedves eseményen vehetünk részt, ha a síterepre utazunk; aHóember fesztiválon. Különösen a gyerekek számára tartogat izgalmakat ez a rendezvény, hiszen melyik gyerkőc ne szeretne hóembert építeni, pláne, ha olyan monumentális darabról van szó, mint amelynek építését Nassfeldre tervezik. A tervek szerint a Leopold, az óriás névre hallgató hóember körülbelül 11 méter magas lesz.

Természetesen a felnőttek sem fognak unatkozni hóember-építés közben vagy mellett; tüzes akrobatikus show és nyitott tánctér várja a szórakozásra vágyókat. Emellett a szervezők finom, forró italokkal és gasztronómiai kóstolókkal is kedveskednek az érdeklődőknek. Február 13- és 15 között egy igazán különleges téli sporttal; a téli golffal ismerkedhetünk meg, ekkor rendezik meg a sportág nemzetközi tornáját.
A tavaszi síelés rajongói körében is népszerű úti cél Nassfeld, hiszen itt található az Alpok legnagyobb sí terasza, ami számtalan après-ski lehetőséget kínál. Nincs is élvezetesebb annál, mint kellemes időben, a szikrázó téli tájon siklani. A síszezont egy nagyon különleges és pezsdítő rendezvény zárja április 6-án; a Kubai fesztivál, amin kiderül, milyen az, amikor a salsa találkozik a hóval. A latin ritmusok szerelmeseinek kihagyhatatlan program!

MILYEN KEDVEZMÉNYEKET KAPNAK A MAGYAROK A BUDAPESTI NASSFELD IRODÁNÁL ÉS A SIONLINE.HU IRODÁNÁL?
- Az idén 10 éves korig ingyen szállást és síbérletet kapnak a gyerekek (az akció húsvétkor is érvényes)!
- 1 éjszaka szállás + 1 napos síbérletet ingyen biztosít Nassfeld!

- 5% kedvezménnyel vásárolhatja meg a síbérletet a budapesti Nassfeld Irodánál és a Sionline.hu-nál!
- A kedvezményes síbérletvásárlásnál, véletlenszerűen kiválasztott napokon meglepetés ajándékkal kedveskednek!
- A budapesti Nassfeld Iroda és a Sionline.hu vendégei ingyen használhatják a sítárolót Nassfelden!
- Ha az iroda vendége, akkor gyermekeinek már 1 euró / nap ártól bérelhet sífelszerelést!
- Ha az iroda vendége, akkor Nassfelden ingyenesen felkészítik síléceit, snowboardját a tökéletes csúszásra!


DE MINDEZT MENNYIÉRT – ÉS HOL SZÁLLJUNK MEG NASSFELDEN? 
A budapesti Nassfeld Iroda és a Sionline.hu, minden nassfeldi szállás ajánlatát kedvezményesen kínálja a magyar vendégeknek. Válogathatunk a pályaszállás akciókból vagy akár a sípálya tetején található exkluzív wellness szállodák kedvezményes ajánlataiból is. A régióban a sípályától 20-25 km-es távolságig a legkülönbözőbb hangulatos apartmanok, panziók és szállodák kedvezményes ajánlataiból választhatjuk ki már 12 eurótól a számunka ideális szállást. A budapesti Nassfeld Iroda szakértő utazási tanácsadói készséggel állnak a vendégek rendelkezésére és megtalálják a legmegfelelőbb szállást. (Telefon: +361 329 6355, Email: magyar@nassfeld.at)

Válogasson már 12 eurótól a Nassfeldi szállások közül: klikk ide

HOL VEGYE MEG A SÍBÉRLETET?
A budapesti Nassfeld Iroda és a Sionline.hu, a magyar vendégek részére 5% kedvezményt biztosít a síbérletek árából, melyek a magyar Nassfeld Irodában és a Sionline.hu-nál vásárolhatók meg akciós áron, így érdemes a síbérletet a magyar irodánál megvásárolni, melyen bérletenként több mint 10 eurót takaríthatunk meg… 
 

TIPP! A Nassfeld Iroda Magyarország várja ajánlatkérését, foglalását:
Telefon +361 329 6355
Email: magyar@nassfeld.at


 

 

Vissza