COD Teával a rák ellen EZ NEM REKLÁM!!

2013.11.10 17:39

A Nemzetközi CoD™ Rák Információs és Prevenciós Kutatási Alapítvány bécsi központjának nyilatkozata:

Egy lobby az utóbbi időben minden legális és lehetséges módszerrel meg akarja szüntetni a magyar Rák Információs Alapítvány ismeretterjesztő, betegség-megelőző tevékenységét Magyarországon.

A hatóságok nem riadnak vissza orvosokkal, súlyos beteg emberekkel szemben a hazugság, becsületsértés, gazdasági ellehetetlenítés és a közösségi EU törvények semmibevételétől sem.

Az Alapítvány központjai világszerte fenntartják maguknak a jogot és minden nemzetközi jogi lehetőséget érvényesíteni fognak a magyar betegek életének, egészségének és az orvosok érdekeinek védelmében, a nemzetközi média és bíróságok segítségével a magyarországi koncepciós jogtalanságok leállítására.

Bécs, 2009. január 8.
Dr. Thomas Rohracher & TCM Dr. Qin LI
Internationales CoD™ Krebs Informations- und Preventions Zentrum e.V., Wien

Kezedben tartod az életed!

A magyar származású, Bécsben élő híres kutató, Dr. Dávid Tamás professzor kollégáival 16 évig folytatott kutatómunkát vissza-visszatérően az Amazonas vidékén élő indián törzseknél. Sikerült Európába hozniuk egy teakeveréket, amely bizonyítottan erősíti az immunrendszert és jól befolyásolja a rákos megbetegedéseket. Kutatásaiért öt évvel ezelőtt megkapta az osztrák becsületrendet.

CoD™ teakeverék Ausztriában és Németországban regisztrált, száz százalékban természetes táplálék-kiegészítő, mely mellékhatás nélkül szolgálja a szervezet méregtelenítését, az immunrendszer erősítését, többek között segítséget nyújt a daganatképzés megelőzésében bizonyos rákfajtáknál. Hozzájárul a reménytelen rákbetegek életének meghosszabbításához, fájdalmainak csökkentéséhez.

Dr. Dávid Tamás professzort Szolnokon tartott előadása alkalmából kérdeztük kutatásairól és az évek során szerzett nemzetközi tapasztalatairól.

   

- Harminc évvel ezelőtt volt egy sikeres ötletem a csípődysplasiával kapcsolatban, amely miatt többek között Dél-Amerikába is meghívtak, ahol sok a csípőficamos beteg. A Sao Paulo-i klinikán ismertem meg a yanomami indiánok sámánját, Katunkát, akinek az unokáját szintén megoperáltuk. Katunka a sikeres műtétért a bizalmába fogadott, és megismertetett az általuk használt gyógynövényekkel. A yanomamik óriási fitoterápiás tudással rendelkeznek, amelynek eredete évezredekre nyúlik vissza. Hozzá kell tennem, hogy közöttük a rák igen ritkán előforduló betegség. Megismertünk egy teakeveréket, amelyet nagyon régen és állandóan fogyasztanak. Az volt a gondolatunk, hogy ha sikerül tudományosan igazolni pozitív hatását, mellékhatás-mentességét és egy állandó garantált minőséget biztosítani, akkor kis lépést tettünk a rák elleni küzdelemben. Azoknak a betegeknek akartunk segíteni elsősorban, akik a sebészeti, kemo- és radioterápia után reményteleneknek számítottak már. Az volt a célunk, hogy az életüket meghosszabbítsuk, jobb életminőséget és fájdalommentességet biztosítsunk.
Az első sikereink után kaptunk az osztrák tudományos minisztériumtól egy megbízást a kutatásra. Az én gondolatom az volt, hogy a tea táplálék-kiegészítő legyen, és mindenki hozzájuthasson. A hatások mára tudományosan tudományosan bizonyítottak, több ország híres intézeteiben (bécsi egyetemi belgyógyászati klinika, Max Planck Intézet, Harvard Medical School, Weizmann Institute of Science) végeztek vizsgálatokat. Több ezer olyan páciens kapta a teakeveréket, akiknek néhány napjuk vagy hetük volt hátra. Ennek ellenére hatvan százalékuk évek múlva is él azoknak, akik isszák a teát és átálltak az általunk javasolt táplálkozásra. Ez utóbbi nagyon fontos. Szeretnénk, ha hazánkban is mindenki tudná, hogy a helytelen táplálkozás elhagyásával, belső miliőnk megváltoztatásával megakadályozhatjuk a ráksejtek szaporodását, vagy legalábbis stabilizálhatjuk a meglevő állapotot, és az immunrendszer erősítésével vissza tudjuk szorítani, a CoD™ tea segítségével pedig 3-23 százalékban el tudjuk tüntetni az áttéteket.
A rák több tényező által befolyásolt betegség, legalább hatvan-hetven százalékban a hiányos és helytelen táplálkozással függ össze. Ez az egyik súlyos probléma hazánkban. A másik komoly gond nálunk a rettentően elterjedt dohányzás és alkoholfogyasztás. Nem hagyhatjuk ki a szexuális magatartást sem, amelynek a méhnyak-rák kialakulásában van jelentős szerepe.

- A CoD™ tea egy újabb csodaszer ?

- A mi teakeverékünk nem csodaszer, csak egy kis tégla a rák elleni küzdelem épületében. A mi fő feladatunk pedig a kutatás mellett informálni a reménytelen betegeket minden olyan alternatív lehetőségről, ami a sebészeti, kemo- és sugárterápia mellett az életét meghosszabbíthatja, és életminőséget ad. Minden embernek joga van tudni, hogy miképpen tudja még az életét megmenteni bármilyen más, tudományosan igazolt módszerrel.
Nem vagyok a kemo- és a radioterápia ellensége, de ezek hatását és határait becsületesen ki kell mondani, és nem szabad több reményt adni a betegeknek, mint a tények. Közismert ugyanis, hogy jó hatásuk mellett súlyos mellékhatásaik is vannak Magyarországon egy rákdiagnosztikai centrális laboratóriumot kellene létrehozni (Ausztriában, Németországban működik ilyen), ahol meg tudják határozni minden rákbeteg esetében, hogy milyen kemoterápiára érzékenyek a ráksejtjei, milyen állapotban van az immunrendszere. Mert ha valaki "csak úgy" kap kemoterápiát, lehet, hogy még jobban tönkreteszik az immunrendszerét, a vese-, máj- és szívműködését, és elveszik a lehetőséget is, hogy tovább élhessen, mert az alkalmazott terápia ellen a ráksejtjei éppen rezisztensek. Én a nem célzottan alkalmazott kemoterápiák ellen vagyok.

- Ön azt állítja, hogy "kezedben tartod az életed", mivel a táplálkozás és a helytelen életmód a fő bűnös a rák kialakulásában.

- Dr. Kovács Pál volt egészségügyi miniszterrel szerettük volna megvalósítani az óvodákban, iskolákban a helyes táplálkozást. Második lépésként rákdiagnosztikai labort terveztünk, a harmadik lényeges elem a káros szokások, a dohányzás, az alkohol, a helytelen életvitel elleni fellépés lett volna. Rákinformációs centrumot is terveztünk, ez meg is valósult Győr mellett. Sokan ugyanis nem tudják, hogy milyen szerepe van a rák kialakulásában a helytelen táplálkozásnak, valamint, hogy mennyire okszerűen összefügg az immunrendszer állapota és a rák. A mindannyiunkban keletkezett elváltozott sejtek ellen az immunrendszer sejtjei fel tudnak lépni, ha a táplálkozással olyan belső miliőt alakítunk ki, mint az indiánok.

- Önnek az a nézete, hogy a rák egy vészfék, egy jelzés, ami azt mutatja, hogy rosszul élünk?

- Egyértelmű. A vészfék azt jelzi, hogy változtassuk meg eddigi táplálkozásunkat, mert az rákhoz vezetett, változtassunk az életmódunkon, ami a lelki problémákat, a stresszt, a családi életet stb. illeti.

- Az Ön felesége rákban halt meg sok évvel ezelőtt. Emiatt a személyes tragédia miatt vált a rák elleni harc megszállottjává?

- Az egész kutatócsoportom fanatikusan idealista, és mindent megteszünk a terminális rákbetegekért. Azért alakítottuk ki ingyenes tanácsadó központokat a világ minden részén (Magyarországon a címe: Nemzetközi CoD™ Rák Információs és Prevenciós Központ Közalapítvány, 9155 Lébény, Pf.: 9. Telefon/fax: 96/360-539), mert ezek az emberek ott állnak elkeseredve, és senki nem törődik velük, a társadalom sem.
Ha van pénzük, akkor még elmehetnek az orvoshoz, ha nincs, akkor várják a halált.
Szeretnék a tea magyarországi gyártásához olyan partnert keresni, akivel úgy lehetne együtt dolgozni, hogy a teakeveréket hazánkban mindenki számára megfizethetővé tegyük.

(NÉPLAP, 1999 október)

 

Hogyan tud SEGÍTENI 
a magyar rákbetegeknek?

 Hogyan tudja támogatni a Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítványt, a magyar rákbetegek százezreinek gyógyulását?

 A Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ vállalt küldetése alapján és az utóbbi 10 évben végzett fáradozása eredményeként Kiemelkedően Közhasznú szervezet.
 

A Nemzetközi CoDTM Rák Információs és Prevenciós Központ Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány céljai:

  A magyar rákos betegek gyógyulásának messzemenő támogatása

   A terminális, előrehaladott, Stádium IV. áttétes rákbetegek életének jelentős meghosszabbítása és emberhez méltó fájdalommentes életminőség biztosítása

  A rákos gyermekek gyógyulásának költségmentes támogatása a CoDTM-teával és Célzott Táplálkozási Rendszerrel, a CoD™ Protokollal

  A krónikus, degeneratív  betegségek megelőzésének és holisztikus gyógyításának részletes ismertetése hazánkban

  Táplálkozástan és táplálkozás-terápia ismertetése, széleskörű terjesztése

  A CoDTM Tea és Célzott Táplálkozási Rendszer, a CoD™ Protokoll és más tudományosan igazolt – mindenki számára elérhető és megfizethető – rákellenes módszerek és készítmények ismertetése, főleg daganatos, és krónikus betegségben szenvedők köreiben

  Országszerte óvodákban, iskolákban, közintézetekben előadások keretében megismertetni a gyermekeket és fiatalokat a helyes táplálkozással és életmóddal, mint a krónikus betegségek megelőzésének és kezelésének legfontosabb faktorával

  A különböző legmodernebb rákszűrési, a legkorábbi rák felismerési módszerek, mint a digitális infravörös thermográfia, mély mikrohullámú radiometria, elekroszomatográfia bevezetése és azok szükségességének ismertetése

  CoDTM tea rák, hepatitis C, influenza A és immungyengeség elleni hatása kutatásának intenzív folytatása

  Ismeretterjesztő könyvek kiadása krónikus betegségek megelőzéséről és kezeléséről

  Ismeretterjesztő kongresszusok, szemináriumok, sajtókonferenciák szervezése

  A súlyos krónikus magyar betegek (rák, rheumatoid arthritis, multiple sklerozis, Crohn-, Parkinson-, Alzheimer- kór, diabetes, allergia, asztma....) gyógyulásának, emberhez méltó életminőségük biztosítása érdekében, a klinikákkal, kutatóintézetekkel, gyógyszergyárakkal, háziorvosokkal való szoros kooperáció

  Hatékonyan segíteni mindazon krónikus betegeket, akik anyagi gondok miatt nem tudják a betegségük korai felismeréséhez, diagnosztizálásához, betegségük stabilizálódásához, gyógyításához szükséges vizsgálatokat megfizetni illetve a készítményeket megvásá

 

Vissza