JÄGERHOTEL - Gerlitzen Alpe

2013.11.11 12:24

Síelés Ausztriában - Családdal vagy barátokkal ? Igen, jó helyen jár!

Szeretettel várjuk szállodánkban

 JÄGERHOTEL - Gerlitzen Alpe

 

A hotel Annenheimben, a Gerlitzen Alpe lábánál, a kabinos felvonótól 550 m-re található. A házból páratlan panoráma nyílik a festői Ossiach-i tóra,a Landskron várára, a Villach-i medencére, a Júlia- és Karintia-i Alpokra. A háztól 5 perc sétával nemcsak a Kanzelbahn, de a tópart is könnyen elérhető. Budapesttől végig autópályán lehet hozzánk eljutni, a háztól 2 km az A2-A10 autópálya. A csodálatosan tiszta alpesi levegő, a barátságos és nyugodt környezet  valamint  vendégszeretetünk az itt tartózkodás minden pillanatát feledhetetlenné varázsolják.

Hozzánk vendégként érkezik, és barátként tér vissza....

szoba_2013.jpg

Kényelmes franciaágyas, valmint 3 és 4 ágyas családi szobáink tágasak (28-35 m2), fürdőszobásak, SAT-TV-vel felszereltek, 2011-12-13 években kerültek felújításra. Az idei szezonra elkészült három 5 ágyas, két légterű családi szobánk is nagyobb családoknak. A házban magyar TV csatornák is nézhetőek, ingyenes WIFI működik a szobákban és az étteremben is.  A szobák tóra néző ablakokkal és balkonnal rendelkeznek. A panzió éttermében magyar, osztrák és mediterrán ételeket készítünk vendégeinknek. A házban fűtött sítároló található, elektromos síbakancsszárítóval. Idei újdonságunk: Finn szaunaházikót építünk! Finn és infraszaunánk a síelés utáni ellazulást szolgálja. Ebben az évben készült el a 20 autó kényelmes beállását biztosító parkolónk.  Az idei szezontól VIP csomagunkat igénybevevő vendégeink számára dzsip-transzfert biztosítunk a kabinos felvonóhoz. A Gerlitzen-i síbérlet árából vendégeinknek kedvezményt biztosítunk.

Gerlitzen 1.911 m magas síterep Karintia központjában. 60 km hosszú, nagy szakértelemmel karbantartott pályarendszer, ahol modern ülőliftek szállítják a síelőket, a jobbnál jobb széles pályákra. A csúcsról páratlan panoráma tárul a síelő elé minden irányban. Itt minden tudásszinten találunk megfelelő pályát. A freestyle kedvelőinek Freeride-Area és a Freestyle-Park nyújt felhőtlen szórakozást. Itt üzemel Karintia egyetlen 8 üléses felvonója is. A legújabb hóágyú-technológia garantálja a tökéletes síélményt novembertől áprilisig. Sítérkép:  Gerlitzen sítérkép itt.
gerlitzen_panorama.jpg

 Érdemes ide eljönni más évszakban is. Nyári vendégeinknek ingyenes strandbelépőt és kerékpárokat is biztosítunk. A tó vize nyáron fürdésre kiválóan alkalmas, a Balatonhoz hasonló hőmérsékletű, az időjárás kifejezetten mediterrán. A napos órák száma kiemelkedően magas. Annenheim 3 km az autópályától, és szinte Karintia mértani közepén fekszik. Villach városa a háztól 10 perc autóval, a szlovén és az olasz határ egyaránt 20 km távolságra van, Klagenfurt, a Wörth-i tó, Bad Kleinkircheim is csak 20-25 perc autóval.  A közelben számos egyéb sportolási lehetőség adódik:  lovarda, teniszpályák, vizisí, szörf, vitorlás és búvár központ és iskola. A kirándulóknak a Gerlitzen Alpe számtalan túra és nordic walking útvonalat kínál, és kedvelt siklóernyős központ. A környék alpesi útjai a motorosok kedvelt útvonalai. Karintia 10 legkedveltebb látnivalója is könnyen elérhető panziónktól: www.topausflugsziele.at  A Karintia kártyával a látnivalók szinte mindegyike ingyenesen vagy kedvezményes áron látogatható.                               

 

Családos vendégeinknek kedvező árakat kínálunk, kérje ajánlatunkat!

Reméljük, hamarosan Önt is vendégeink között üdvözölhetjük!

 

start2.jpg

signo_uj.png

Kapcsolat

Muhari Emese & Nádas Erik
Panoramaweg 30

9520 Annenheim

info@jaegerhotel.at

Tel: +43 681 20201951 vagy +43 424833110

Hívjon a roamingot mi fizetjükmagyar számon olcsón: 06 20 9121289 (a roamingot mi fizetjük)

Hívjon agyar számon olcsón 06209121289 (a roomingot mi fizetjük)

 

Email: info@jaegerhotel.at

Skype: gasthofjagerhof

 

Megközelítés:

Autóval:

Az  A 2 autópályán a Villach-i elágazásig, innen az A 10 autópályán Salzburg felé, majd az első letérőnél (Villach Ossiacher See) kell lehajtani, innen jobbra fordulni Feldkirchen felé, a körforgalomban a 2. kijáraton tovább, majd  az Annenheim tábla után a faluban az első lehetőségnél balra kell  fordulni.  Ez az utca már a panzióig vezet.

Vonattal:

 

Bécsi átszállással közvetlenül Annenheim vasútállomásig közlekedik a vonat. A vasútállomásról szívesen elhozzuk kedves vendégeinket a panzióig.

Forrás:https://www.jaegerhotel.at/menu/home/455

 

 

 

Vissza